Always Mobile: Creëer zelf je internetsite voor de mobiele telefoon

31/01/2008 08:00



IMCI



Met Always Mobile heeft IMCI (International Marketing Concepts and Innovation) uit Voorburg een bijzondere innovatie in de markt gezet. Always Mobile biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid een internetsite voor de mobiele telefoon te creëren. Daarmee speelt IMCI in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media.

Met Always Mobile kun je op simpele wijze een internetsite voor de mobiele telefoon maken. Geen moeizame programmeertaal maar een geautomatiseerd systeem waarmee je eenvoudig aan de slag kunt. Binnen je eigen subdomein creëer je een site waarmee je een nieuwe dimensie toevoegt aan bereikbaarheid en zichtbaarheid.

Michael Boevink directeur IMCI zegt over deze introductie: "Er ligt een wereld van mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Een internetsite voor de mobiele telefoon betekent dat de doelgroep jouw site vanaf iedere locatie, 24 uur per dag kan bereiken. Dat geeft een nieuwe dynamiek aan de mogelijkheden van het internet. Bovendien biedt het unieke promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met sms-marketing en mms-marketing, daarmee zorg je voor extra aandacht. Of een 'poll' via de mobiele telefoon, dat heeft automatisch een hoge attentiewaarde. In dit jonge medium liggen duidelijk grote commerciële mogelijkheden, waarvoor Always Mobile nu de instapdrempel flink verlaagt."

Internetadviesbureau Jungle Rating deed in februari onderzoek naar het aanbod van websites voor de mobiele telefoon in Nederland. Slechts 13 procent van de onderzochte websites biedt een variant voor de mobiel. Deze mobielsites richten zich vooral op internetbankieren en actualiteiten. Het internet voor mobiele telefoons ontwikkelt zich echter in sneltreinvaart. Telecomproviders bieden steeds vaker abonnementen met onbeperkt internet tegen een vast bedrag. Makers van mobiele telefoons houden met de schermgrootte steeds meer rekening met het gebruik van internet. En het Nederlandse Open Mobiel Internet werkt hard aan standaardisering van de url's.





http://www.alwaysmobile.eu