Mijnsein.nl: Digitale wekker voor verzekerde

31/01/2008 09:00



MijnSein.nl



Nieuwe gratis internetdienst Mijnsein.nl kan honderden euro's besparen

's-Hertogenbosch, 31 januari 2008- Een website die verzekerden waarschuwt wanneer hun zorgverzekering of autopolis afloopt en hen meteen alle premies van de verschillende verzekeraars laat vergelijken. De nieuwe gratis internetdienst www.mijnsein.nl, die woensdag 23 januarivrijdag 1 februari wordt gelanceerd, stelt consumenten in staat honderden euro's te besparen op hun verzekeringspremie.

Websites die verschillende verzekeringen, premies en polissen met elkaar vergelijken bestaan al langer, maar meestal denken consumenten pas aan hun verzekering als de nieuwe polis of acceptgiro in de bus valt. En dan is het vaak te laat. Opzeggen moet uiterlijk twee maanden voor de afloopdatum. Wie zich eenmalig en gratis registreert bij MijnSein.nl, krijgt per e-mail en SMS een seintje wanneer de opzegtermijn nadert. In het bericht zit een link naar de gratis on-line vergelijkingsmodules. Overstappen naar een andere verzekering kan via MijnSein, maar dat is niet verplicht.

De internetdienst is een initiatief van het onafhankelijk assurantiekantoor IntermarketIntermarkit.nl uit Den Bosch. ,,We zijn dit bij wijze van proef gaan doen voor onze eigen klanten en dat werd jubelend ontvangen. Vanwege die enthousiaste reacties willen we deze service nu aan de hele markt aanbieden", legt directeur Joop Beekmans van IntermarketIntermarkit.nl uit. MijnSein.nl begint start met de wekregistratie dienst van oor zorgverzekeringen, personenauto- en , bestelauto- en motorverzekeringen. In de loop van 2008 komen daar woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen bij.

,,Iedereen kan er gratis gebruik van maken en dat is de reden dat wij er in geloven. Het verbaasde me dat zoiets nog niet bestond in Nederland, maar iemand moet er nou eenmaal als eerste mee komen", stelt Beekmans. Volgens hem zullen consumenten die er gebruik van maken ervaren dat het vaak loont om over te stappen naar een andere verzekering en ontdekken dat ze op die manier tot honderden euro's per jaar kunnen besparen.

Intermarkit.nl BV is in 1995 opgericht en uitgegroeid tot een middelgroot, onafhankelijk adviesbureau voor pensioen-, hypotheek- en verzekeringszaken. Het kantoor is gevestigd in Den Bosch en geregistreerd bij de AFM, aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en de brancheorganisatie NBVA





http://www.mijnsein.nl