Ingezonden persbericht


Persbericht

'Connect'-programma Plantronics verwelkomt twee nieuwe Premium Partners

Hoofddorp, 31 januari 2008 -- Afgelopen week zijn twee nieuwe Premium Partners toegetreden tot het Plantronics 'Connect'-partnerprogramma: Newtel Essence en Headsetwinkel.nl. Het partnerprogramma is gericht op het vergroten van de verkoop- en marketingkennis van de resellers van Plantronics. Om Premium Partner te worden moet een reseller aan een aantal voorwaarden voldoen. Er wordt gekeken naar omzetcijfers, acquisitiebeleid en of ze net die extra stap zetten die andere resellers niet zetten. In heel Nederland zijn er op dit moment slechts drie Premium Partners: Newtel Essence en Headsetwinkel.nl en Shop4Telecom, die in september 2007 Premium Partner werd.

Newtel Essence, marktleider in de contact center markt, is zeer te spreken over het programma. "Deelnemen aan het 'Connect'-programma was voor ons een logische stap," zegt Serge Poppes, commercieel directeur van Newtel Essence. "Het programma geeft toegang tot uitgebreide productinformatie van Plantronics waardoor we een kwalitatief hogere service aan onze klanten kunnen bieden. Dit zal onze marktpositie verder versterken. Om als Premium Partner deel te kunnen nemen is een bevestiging van de prettige samenwerking die we al jaren met Plantronics hebben."

Headsetwinkel.nl, online de nummer één leverancier van headsets, is ook te spreken over het programma. "Door aan te sluiten als Premium Partner bij het 'Connect'-programma wordt de samenwerking met Plantronics duidelijk op een hoger plan gezet. We zien het als een bekroning op de vruchtbare samenwerking," zegt Edo Foudraine, directeur e-commerce van Headsetwinkel.nl. "Het partnership stimuleert verdere groei in verkoop en service en het draagt bij aan de professionalisering van onze diensten. Dit zal resulteren in een toename van klantvertrouwen."

Iedere Connect deelnemer krijgt een accountmanager toegewezen die hulp biedt bij sales promotion. Ze krijgen ondersteuning op het gebied van demonstraties, het uitzetten van samples, joint promotions en de algehele marketingplanning. De speciaal voor het programma opgerichte portal biedt toegang tot productinformatie, case stories, direct marketing en verkoophulpmiddelen. Daarnaast ontvangen de deelnemers maandelijks de 'Connect'-nieuwsbrief.

Het 'Connect'-programma is niet alleen voor de resellers een kans om hun kennis van Plantronics te vergroten maar ook andersom. Plantronics kan hierdoor beter inspelen op de wensen van de resellers en haar service optimaliseren.

Om te registreren voor het Connect Partner Programma kijk op www.plantronet.com Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876.

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong
Elske van Gent
T: +31 (0)20 421 05 65
E: elske@l-dj.nl