Excitor en Peter R. de Vries waarschuwen voor risico's mobiel werken


Excitor en Peter R. de Vries waarschuwen zakelijk Nederland voor risico's mobiel werken tijdens Nationaal Mobility Event 2008

AMSTERDAM, 20080107 -- Excitor, een toonaangevende aanbieder van DME push e-mail en mobile device management, zal als "Gold Sponsor" aanwezig zijn op het Nationaal Mobility Event 2008 en in samenwerking met gastspreker Peter. R. De Vries, een presentatie verzorgen met het motto: Zorg dat uw mobility strategie secure is, dan heeft U altijd een alibi!

Mobile devices vormen een nieuwe risicogroep voor het corporate netwerk. Door het openstellen van bedrijfsnetwerken voor een generatie van nieuwe mobiele apparaten, worden een hele reeks nieuwe uitdagingen en risico's gecreëerd op het vlak van beveiliging. Het ontbreekt bij veel bedrijven nog aan bewustzijn over de problematiek.

Vooral binnen de financiele en overheids instellingen, is het van belang dat er discreet omgegaan wordt met bedrijfswaardevolle, vertrouwelijke en gevoelige informatie. Peter R. de Vries zal tijdens het verdiepingsblok, praktijkvoorbeelden geven waarbij hij zal vertellen hoe het uitlekken van bedrijfsgevoelige informatie het einde kan betekenen voor florerende bedrijven en persoonlijke carrieres. Uiteraard biedt Excitor aansluitend een totaaloplossing voor mobiele veiligheid, DME, die de balans garandeert tussen flexibiliteit voor de gebruiker en een beveiligd corporate netwerk.

Excitor stelt tevens 5 DME test licenties ter beschikking tijdens het evenement, op de stand, om het publiek nader kennis te laten maken met DME, waarbij push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do's) worden gecombineerd met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten.

Over het Nationaal Mobility Event:
Het Nationaal Mobility Event 2008, met als centraal thema "De mobiele maatschappij, onderweg naar morgen", onderweg naar morgen", zal plaatsvinden op donderdag 31 januari a.s. in Beurs-WTC te Rotterdam. Het event vormt een jaarlijks ontmoetingspunt voor en door zakelijke eindgebruikers van mobiele data toepassingen onderling én vooraanstaande aanbieders. Marqit, organisator van het Nationaal Mobility Event 2008, biedt gerichte IT informatie ter ondersteuning van IT-inkoopbeslissingen aan eindgebruikers www.marqit.nl

Het programma start om 8:30 uur met ontvangst. Rond 16:15 uur is het officiële programma afgelopen en vindt er een informele borrel plaats.

Voor meer informatie en/of deelname kunt u contact opnemen met debbie.rog@excitor.com of caroline.spek@marqit.nl.

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME (www.excitor.com). DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen. DME is toestel, netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.





Excitor