Peter R. de Vries en Excitor zetten DME op de kaart


Excitor maakt furore tijdens het Nationaal Mobility Event 2008

HILVERSUM, 20080208 -- Excitor, een toonaangevende aanbieder van DME push-e-mail en mobile device management, heeft samen met Peter R. de Vries furore gemaakt op het Nationaal Mobility Event 2008. Ruim 200 bezoekers waren aanwezig bij de presentatie van Peter R. de Vries in samenwerking met Excitor. Excitor heeft op deze wijze de aandacht proberen te vestigen op de risico's van mobiel werken.

Tijdens het Nationaal Mobility Event 2008 in het WTC te Rotterdam op 31 januari 2008 is maar weer eens gebleken dat veilig mobiel werken geen hype is, maar een noodzaak. De verkoop van mobiele apparaten is het afgelopen jaar boven de verkoop van computers en laptops uitgestegen. Echter door deze toename en met de huidige geavanceerde functionaliteiten en technieken vormen mobiele apparaten een nieuwe toegangsdeur tot het corporate netwerk en nemen de beveiligingsrisico's toe. Daarbij staat voorop dat juist in de privacygevoelige financiële dienstverlening deze gevoelige informatie optimaal beveiligd moeten kunnen worden tegen ongeautoriseerd en onrechtmatig gebruik, bijvoorbeeld bij verlies, diefstal en/of reparatie. Peter R. de Vries legde hierbij uit dat het uitlekken van bedrijfsgevoelige informatie tot desastreuze gevolgen kan leiden voor ondernemingen.

Excitor biedt aansluitend een totaaloplossing voor mobiele veiligheid, DME, die de balans garandeert tussen flexibiliteit voor de gebruiker en een beveiligd corporate netwerk.

Tijdens het evenement maakten deelnemers kans op 5 gratis DME-testlicenties om hen zo nader kennis te laten maken met DME, een totaaloplossing waarbij push-e-mail en PIM-synchronisatie (kalender, contacten, to do's) worden gecombineerd met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten.

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME (www.excitor.com). DME combineert push e-mail en PIM-synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen worden. DME is toestel-, netwerk-, operator- en e-mail-platformonafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing van Excitor, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice- en data-statistieken, voice message management en connectiemanagement, hetgeen ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.

Meer informatie:

Annette McKenzie, Media Relations Headquarters
Telefoon: +45 7021 6800
E-mail: annette.mckenzie@excitor.com
Internet: www.excitor.com

Debbie Rog, Marketing Benelux
Telefoon: +31 75 647 05 23
E-mail : debbie.rog@excitor.com
Internet: www.excitor.com

Excitor Benelux
Emmastraat 53
1213 AK Hilversum
Telefoon: +31 35 6283584
Fax: +31 35 628 3584





Excitor