Politie Zeeland


---


O-198-2008 Aanrijding in Goes, Getuigenoproep
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding die donderdagmiddag rond 16.55 uur, op de kruising Anthony Fokkerstraat, Dr. A.F. Philipsstraat in Goes plaatsvond.
Een 19-jarige bromfietseruit Goes reed over de Anthony Fokkerstraat komende uit de richting van het Poelplein.
Toen hij op vermelde kruising rechtsaf sloeg verleende hij geen voorrang aan de hem achterop komende 18-jarige bromfietser uit Goes.
De bromfietser en zijn bijrijder, een 15-jarige jongen uit Goes, zijn per ambulance (beiden met verwondingen aan het been) overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.
Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Rond het zelfde tijdstip vond er op de andere weghelft van de Anthony Fokkerstraat een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 29-jarige automobiliste uit Goes reed over de Anthony Fokkerstraat komende uit de richting van de kruising met de Albert Plesmanweg.
Toen ze, bij een voetgangersoversteekplaats, remde voor een voetganger die over wilde steken kon de 46-jarige automobilist uit Goes die achter haar reed, en naar de aanrijding op de andere weghelft zat te kijken, niet meer op tijd tot stilstand komen.
De vrouw hield aan de aanrijding nekklachten over.

Z-199-2008 Aanrijding in Terneuzen
Donderdagmiddag rond 12.10 uur vond er op de kruising Alvarezlaan, Rooseveltlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
Een 7-jarig jongetje uit Terneuzen reed op zijn fiets over het fietspad komende uit de richting van de Rooseveltlaan/Peter van Anrooylaan.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 37-jarige automobilist uit Terneuzen.
Hij reed vanaf de Rooseveltlaan/Schuberthof en sloeg op de rotonde rechtsaf de Alvarezlaan in.

Het fietsertje hield aan de aanrijding hoofdpijn over. Hij is behandeld door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

W-200-2008 Aanrijding in Middelburg
Donderdagochtend rond 09.32 uur vond er op de Schroeweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen twee bromfietsen.
Een 16-jarige bromfietsster uit Vlissingen reed over de Schroeweg. Toen ze door nog onbekende oorzaak ten val kwam reed de 16-jarige bromfietsster uit Vlissingen, die achter haar reed, erover heen en kwam ook ten val.
Het meisje wat als eerste ten val kwam is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Na onderzoek mocht ze het ziekenhuis, met een gekneusde hand en een pijnlijke nek, verlaten.