AdLantic geeft nieuwjaarsfeest tijdens carnaval


Pils wordt de nieuwe champagne

MAASTRICHT, 20080107 -- Utrecht, 7 januari - Op zondag 3 februari, tijdens carnaval, geeft Online Mediabureau AdLantic een bijzonder nieuwjaarsfeest in het centrum van Maastricht: AdLantics Carnaval Party. "Geen saaie receptie met glaasjes champagne en slaapverwekkende speeches maar een écht feest met pils en gezelligheid voor alle mensen en bekenden van AdLantic", is de uitleg van directeur Philippe van Ooteghem.

Het feest, dat temidden van het carnavals-feestgedruis wordt gevierd, zal plaatsvinden in het Maastrichtse kantoor van de organisatie. En dat komt goed uit, want gelegen aan de Boschstraat, is deze locatie centraal gevestigd in het centrum van de stad. Er wordt zowel op straat als binnen in het kantoor feest gevierd. DJ's zullen hippe muziek ten gehore brengen en de mensen van AdLantic zijn tijdens het feest uiteraard ook zakelijk aanspreekbaar. Het wordt een combinatie van verklede mensen en nieuwjaarswensen.

AdLantic is, zover van Ooteghem weet, het eerste bedrijf dat op deze manier het nieuwe jaar inluidt. "We verwachten dat op de eerste zondag van carnaval een groep van honderden mensen bij ons kantoor zal staan feesten", aldus de directeur van het Online Mediabureau. De reden voor dit grote feest is, naast het inluiden van het nieuwe jaar, ook het driejarig bestaan van het bedrijf. Van Ooteghem: "In de afgelopen drie jaar zijn we van twee naar twintig personeelsleden gegaan, we staan nu echt op de kaart. Het is wel eens tijd om dit ook groots te vieren".

De mensen van AdLantic gebruiken de gelegenheid om hun statement te maken: "Wij kiezen voor deze manier van feestvieren omdat het bij ons past. Ons team bestaat uit jonge mensen, die niet houden van saaie feestjes met een hoop bla bla. Wij bewijzen dat je geen champagne nodig hebt om een geslaagde nieuwjaarswens over te brengen. Bovendien is het zo dat veel mensen bij een Online Mediabureau associaties hebben met een bureau in de Randstad. Wij hebben naast ons kantoor in Utrecht ook een vestiging in Maastricht, die we op deze manier eens flink in de schijnwerpers kunnen zetten", aldus van Ooteghem. "Ik denk dat andere bedrijven ons voorbeeld zullen volgen; pils wordt de nieuwe champagne".

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich door middel van de speciaal opgerichte website www.adlantic.nl/acp aanmelden voor AdLantics Carnaval Party.





AdLantic