Persberichten Eemland noord, 12.00 uur

Utrecht, 03-02-2008

Vechtpartij op straat

BAARN Zaterdagavond tegen middernacht kreeg de politie een melding over een vechtpartij aan de Zandvoortweg waar diverse mannen bij betrokken zouden zijn. Ter plaatse aangekomen trof de politie meerdere vechtende mannen aan. Een 23-jarige man uit Hilversum was enkele tanden uit zijn mond geslagen. Een auto van een andere 23-jarige man uit Baarn was beschadigd geraakt. De aanleiding van de vechtpartij bleek een ruzie eerder op de dag.

Getuigen gaven diverse namen door van betrokkenen bij de vechtpartij. Een persoon werd aangewezen als mogelijk dader van het uit de mond slaan van de tanden bij het 23-jarige slachtoffer. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Overval bij juwelier

SOEST Vrijdag 1 februari kwam er om 19.45 uur een melding binnen van een overval bij een juwelier aan de Noorderweg.

De 27-jarige zoon van de eigenaars was die avond aan het werk in de zaak, toen er opeens drie mannen met bivakmutsen binnen stonden. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de zoon geld afgeven. Daarnaast is een grote hoeveelheid sieraden en horloges meegenomen. Nadat de dieven weg waren, alarmeerde hij de buren die vervolgens de politie inschakelden. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met 0900-8844, Eemland noord.