Gemeente Wunseradiel


Discussieavond over de toekomst van Wûnseradiel

beeldmerk.jpg
Wûnseradiel Weryndieling?
4 februari 2008

De meerderheid van de gemeenteraad van Wûnseradiel heeft zich op 18 juni 2007 uitgesproken voor een mogelijke herindeling met andere gemeenten. Voordat de raad echter een definitief besluit gaat nemen is besloten eerst de bevolking te informeren en te raadplegen. In de periode van september tot december 2007 werd het project Wûnseradiel Weryndieling? uitgevoerd. We hebben een brede informatiecampagne gehouden, gevolgd door een zevental gespreks- en discussieavonden met inwoners en tot slot is een telefonische enquête gehouden. Het eindrapport dat is gemaakt over het project Wûnseradiel Weryndieling? kunt u vanaf maandag 21 januari aanstaande vinden op onze website www.wunseradiel.nl, klik door naar Wûnseradiel Weryndieling. De raad bedankt iedereen die op welke manier dan ook zijn of haar stem de afgelopen maanden heeft laten horen.

Op maandag 4 februari discussieert de raad in een bijzondere, raadsbrede commissiebijeenkomst, over de toekomst van Wûnseradiel. De fracties zullen dan uitspreken over hoe zij de toekomst van Wûnseradiel zien. Een definitief besluit zal op een later moment vallen.
De raad nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij deze discussieavond en uiteraard is er evenals bij reguliere commissievergaderingen gelegenheid om in te spreken! De bijeenkomst start om 20.00 uur in het gemeentehuis te Witmarsum. Vanaf half acht staat de koffie klaar.