Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

16/1/2008 - Sluiting Milieuparken Rd4 tijdens Carnaval.

De milieuparken van Rd4 in Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Vaals zijn Carnavalsmaandag 4 en -dinsdag 5 februari 2008 gesloten.

Chemokar

Chemisch afval

Met ingang van 1 januari 2008 zijn de standplaatsen, data en tijdstippen van de Chemokar gewijzigd.

Voortaan staat de Chemokar op iedere derde zaterdag van de evenmaanden (februari, april, juni, augustus, oktober en december) op 2 locaties:


- van 9.00 tot 10.30 uur in Klimmen op het Dross. De Limpensplein


- van 10.45 tot 12.15 uur in Voerendaal aan Furenthela nabij de Plusmarkt

Gebleken is namelijk dat de Chemokar op zaterdag nabij een winkelcentrum het meest bezocht wordt. Natuurlijk kunt u uw Klein Chemisch Afval ook naar een van de Rd4-milieuparken brengen. Kijk op www.rd4.nl of op uw Afvalwijzer voor de adressen en openingstijden en voor een compleet KCA-overzicht.

Klein wit- en bruingoed

U kunt nu ook kleine apparaten die op elektriciteit of batterijen werken, zoals scheerapparaten, elektrische tandenborstels en elektrische oplaadapparatuur, inleveren bij de Chemokar. Als richtlijn voor het formaat geldt dat het apparaat in een normale boodschappentas moet passen. Zaken als magnetrons, geluidsboxen, koel- en vrieskasten, elektrische ovens en computermonitoren worden niet ingenomen. Deze kunt u gratis door Rd4 laten ophalen of naar het Rd4-milieupark brengen.

Zie voor meer informatie, ook over openingstijden van de milieuparken, de Afvalwijzer 2008 en www.rd4.nl, of neem contact op met het servicepunt van Rd4: 045543 71 00.