Provincie Utrecht

Afsluiting fietspad Linschoten-Woerden

18-1-2008 -

Vanaf 4 februari tot 1 september 2008

Vanaf vrijdag 4 februari tot maandag 1 september 2008 is er een afsluiting van het fietspad langs de M.A. Reinaldaweg tussen Linschoten en Woerden. De afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden nabij het viaduct A12.

De werkzaamheden maken deel uit van het project Verbeteren aansluiting N204-A12* en bestaan uit het omleggen van kabels en leidingen en het verleggen van het fietspad naar de westelijke kant van de kolommen. Op deze manier komt er voor het autoverkeer een rijstrook extra beschikbaar.

Omleiding voor fietsers
Tijdens de afsluiting worden de fietsers omgeleid via de Korte Linschoten. De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. Er komt een fietsoversteek met verkeerslichten ter hoogte van Linschoten (bij de Rietlaan) zodat de fietsers veilig kunnen oversteken.

Nadere informatie
Het werk wordt in opdracht van de provincie Utrecht uitgevoerd door KWS Infra.
Voor nadere informatie over het project en de uitvoering kunt u contact opnemen met
o de heer ing. A. van Bree van de provincie Utrecht, tel. (030) 258 3967.
Voor nadere informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met
o de heer B. Heerschop van KWS Infra, tel. 06-50226263.


*) Dit project maakt deel uit van het zogeheten A12-BRAVO-project dat tot doel heeft de verkeersknelpunten op te lossen op het A121-traject vanaf het verkeersplein Oudenrijn tot en met Bodegraven en in het gebied daaromheen. BRAVO bestaat uit een groot aantal deelprojecten die elkaar versterken. Ze worden op verschillende plaatsen en op verschillende momenten uitgevoerd. Provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Rijkswaterstaat en de gemeenten Woerden, Bodegraven, Montfoort en Utrecht zetten zich gezamenlijk in voor de uitvoering van BRAVO (= Brede Regionale Aanpak Voorkomt Oponthoud).

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon 030 - 258 3319