Gemeente Giessenlanden


Hoorzitting Commissie Bezwaarschriften

Op maandag 4 februari 2008 zal om 19.45 uur door de Commissie Bezwaarschriften een openbare hoorzitting worden gehouden in het gemeentehuis te Hoornaar.

19.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van de heer J.G.A. Hoogeveen tegen het besluit tot het verlenen van een bouwvergunning voor het bouwen van een scorebord en het plaatsen van een bord tegen het boeibord van de tribune op de Groeneweg 59 I te Hoornaar.

20.15 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van aannemingsbedrijf De Hek B.V. tegen het besluit tot weigering van de gevraagde bouwvergunning voor het plaatsen van dakkapellen op de woning Bogerd 10 te Giessenburg.

20.45 uur:

Hoorzitting voor de behandeling van het bezwaarschrift van Bos Bouw Investments B.V. tegen de beschikking tot weigering van de gevraagde vrijstelling voor verkoop van volumineuze goederen uit het bedrijfspand van Bos Bouw Investments B.V. gelegen aan de Vlietskade 7004 te Arkel, en tot weigering tot medewerking aan wijziging van het bestemmingsplan ten behoeve van parkeervoorzieningen ten behoeve van de mogelijke vestiging van detailhandelsbedrijven.

De beraadslaging over de aan het college uit te brengen adviezen inzake de bezwaarschriften vindt achter gesloten deuren plaats.