Technische Universiteit Delft

Succesvol leven
door M&C

door Bas Haring. Bas Haring over zijn nieuwste boek "Voor een echt succesvol leven": Het kan haast niet anders dat u succes wilt bereiken in uw werk en in uw leven. Maar waarom wilt u dat? Het pad naar succes is zwaar en wat heeft u eigenlijk aan succes?

04 februari 2008 | 20:15 uur
plaats: Speakers, Burgwal 45-49, Delft

Zitten wijzelf aan het stuur in het nastreven van onze dromen of zijn wij het willoze slachtoffer van "iets in ons hoofd"? Dit boek betoogt het laatste. Bovendien probeert het een lans te breken voor hen die onsuccesvol zijn. Voor hen die een leven leiden dat nergen toe leidt, die niets nalaten: geen kinderen, geen gedachten, geen boeken, niets. De mensen die louter genieten of misschien zelf helemaal niks doen. Misschien moet u het ook eens proberen.

Bas Haring denkt & vraagt, schrijft & spreekt. Op een heldere en prikkelende manier probeert hij wetenschap en filosofie betekenis te geven voor het leven. Dat doet hij door het schrijven van boeken, columns en het maken van TV-programma's. Bas Haring is bijzonder hoogleraar aan Universiteit Leiden waar hij de leerstoel "publiek begrip van wetenschap" bekleedt. Zijn laatste boek is net uit: "Voor een echt succesvol leven" - een pleidooi voor een onsuccesvol leven. Eerder schreef hij "Kaas en de Evolutietheorie" en "De IJzeren Wil" - over het brein, bewustzijn en denkende machines.

Toegang gratis

Meer informatie? www.sg.tudelft.nl