Nederlandse Politiebond


NPB-BELASTINGGIDS 2008 DIGITAAL BESCHIKBAAR

De komende tijd is het weer zover: het aangifteformulier voor de inkomstenbelasting moet worden ingevuld. Ook in 2008 kunnen NPB-leden daarvoor GRATIS een beroep doen op de deskundigheid van het NPB-belastingnetwerk. Maak een afspraak om in maart samen met één van deze kaderleden uw aangifte in te vullen of na te lopen en u bent verzekerd van een voor u zo gunstig mogelijk resultaat.

Hoe maakt u een afspraak?
Zoek in de NPB-belastinggids 2008 de benodigde gegevens op en bel of e-mail de NPB-belastingnetwerkers die in uw korps actief zijn. Wordt uw korps niet genoemd, bel dan met de landelijke coördinatoren Frans van der Heiden, Coen Ricken en Eunice Pais.

Hoe komt u aan de NPB-belastinggids 2008?
Die krijgt u op 15 of 16 februari vanzelf thuisbezorgd, samen met het februarinummer van het bondsblad. Voor degenen die niet zo lang kunnen wachten: VANAF VANDAAG kunnen ingelogde NPB-leden de NPB-belastinggids desgewenst ook downloaden vanaf de NPB-website. Even klikken op DOWNLOADS en daarna in het keuzemenu bovenin (onder de rode balk met de aanduiding DOCUMENTEN) klikken op NPB-BELASTINGGIDS.

Checklist
Afspraak gemaakt om ergens samen met een NPB-belastingnetwerker achter een computer plaats te nemen? Zorg dan dat u op de desbetreffende dag alle noodzakelijke documenten en gegevens bij zich heeft. Dat voorkomt onnodige teleurstellingen en vertragingen. Maak voor alle zekerheid gebruik van de checklist in het komende bondsblad, binnenkort ook te vinden bij de DOWNLOADS op de NPB-website.

Gepubliceerd op 04 februari 2008 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.