Magnus Management Consultants

Vroom & Dreesmann vernieuwt website

4 februari 2008 - Het Amsterdamse internetbureau Strawberries is door Vroom & Dreesmann geselecteerd om in samenwerking met management- en IT-adviesbureau Magnus de strategie van de nieuwe V&D-website te bepalen en te realiseren. Strawberries neemt de voorkant van de nieuwe V&D-website voor haar rekening: het communicatieconcept, het ontwerp en de front-endapplicatie. De achterkant van de website - de technische, logistieke en procesmatige inrichting van de back-office - zal uit de koker van Magnus komen.

Grote ambities
Met de nieuwe website heeft V&D grote ambities, het bedrijf hoopt op een substantiële impuls in zowel omzet als winst. Naast de website krijgen ook de winkels van V&D een nieuwe uitstraling. In september opende het warenhuis in Amsterdam het eerste vernieuwde filiaal, gevolgd door de succesvolle opening van een nieuw filiaal in Doetinchem in november.

Over Strawberries
Strawberries is een Amsterdams internetbureau dat de afgelopen tien jaar haar sporen in de communicatie- en technologiebranche ruimschoots heeft verdiend. Strawberries is gespecialiseerd in het vertalen en realiseren van een (communicatie) doelstelling naar een internetoplossing. Het bureau werkt(e) onder meer voor Invito, Dolcis, Manfield, ProSport, Gemeente Amsterdam, Bruynzeel Keukens, Buma/Stemra, DeAgostini, ENECO Energie, Eurolines, Hunkemöller, Perry Sport en Sandd.