Ingezonden persbericht


Persbericht

Arnhem, 4 februari 2008

Siemon benoemt Tony Brennan tot EMEA-manager voor de financiële sector

Siemon, de Amerikaanse leverancier van netwerkbekabeling, heeft Tony Brennan benoemd tot regional finance marketing manager voor Europa, het Midden-Oosten en Azië. Hij zal zich in die functie vooral bezighouden met marketing en verkoop van de bekabelingsoplossingen in de financiële dienstverlening. Hij zal zich met name richten op bedrijven en instellingen in de belangrijke, financiële centra zoals Amsterdam, Frankfurt en Londen.

Brennan was al vijf jaar werkzaam bij Siemon; de laatste jaren als senior salesman in de afdeling die zich bezighoudt met de verkoop aan wereldwijde accounts. Voordat Brennan bij Siemon kwam, was hij werkzaam in de sales bij de Australische telecomproviders Telstra en het Ierse Eircom. Hij studeerde electronica aan de Universiteit van Manchester.

De sector financiële dienstverlening is erg belangrijk voor Siemon en het aantal klanten in dit segment groeit snel. "Financiële dienstverleners stellen zeer hoge eisen aan hun IT-infrastructuur en zijn vaak voorlopers bij de introductie van nieuwe IT-technologie", zegt Brennan. "Ons Cat 7 TERA-systeem biedt financiële dienstverleners een koperen bekabelingssysteem met een capaciteit van 10 Gb/s, dat niet alleen geschikt is voor alle hedendaagse applicaties, maar ook voor applicaties die de komende tien tot vijftien jaar op de markt komen. Met het systeem krijgen de bedrijven de beschikking over een futureproof network met een lage cost of ownership. Die combinatie spreekt vooral financiële instellingen erg aan."

Dankzij Brennan's technische achtergrond en zijn uitgebreide saleservaring in de tele- en datacommunicatie, zal hij bedrijven en instellingen in de financiële sector optimaal kunnen ondersteunen en adviseren bij de aanschaf en implementatie van de allernieuwste technologie voor hun IT-infrastructuur.


---