Ingezonden persbericht


free-hotspot.com en Telenet testen Wi-Fi ondersteund door advertenties in selectie Telenet HotSpots

Gratis optie beschikbaar tot midden april 2008 in meer dan 170 HotSpots in België

Dublin, Ierland, 4 februari 2008 - free-hotspot.com kondigt aan dat zij, als onderdeel van een testprogramma met Telenet NV, hun gratis Wi-Fi optie zullen aanbieden in een selectie Telenet HotSpots in België. Iedereen in het bezit van een laptop of Wi-Fi-toestel kan nu gratis internettoegang hebben in 176 Telenet locaties, tot 15 april van dit jaar.

"We zijn erg enthousiast dat Telenet free-hotspot.com heeft gekozen om een gratis toegangsoptie toe te voegen aan hun HotSpots," zegt Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com. "Telenet benadrukt met het kiezen van dit nieuwe programma hun toewijding aan innovatie en hun wens om HotSpots nog toegankelijker te maken."

De gratis Wi-Fi service zal ondersteund worden door een adverteerder. Gebruikers zullen in ruil voor gratis surfen gevraagd worden een advertentie te bekijken. Telenet behoudt haar bestaande abonnementendienst voor diegenen die de voorkeur geven aan surfen zonder reclame of andere sponsorberichten.

Ga naar www.free-hotspot.com om locaties in België en in andere Europese landen te vinden die gratis draadloos internet aanbieden of bel naar :

00800 28 25 23 26 (gratis nummer) vanaf een vaste lijn, een telefooncel of GSM

Over Telenet :

Telenet is de belangrijkste leverancier van breedband kabeldiensten in België. Telenet spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen. Onder de merknaam Telenet Solutions levert het bovendien diensten aan bedrijven in België en Luxemburg. Telenet is genoteerd op Euronext Brussels onder ticker symbool TNET.