Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 4 februari 2008

Q-MUSIC LUISTERAAR KRIJGT GROOTSTE CONTACTADVERTENTIE VAN NEDERLAND

Na een zoektocht van twee weken is de missie geslaagd! Jolanda Bijlsma is door de luisteraars van Q-music uitgeroepen tot leukste vrijgezel van Nederland. Daarmee heeft zij een contactadvertentie van maar liefst 100 vierkante meter gewonnen. Haar foto is vanaf morgen te zien op een reclamebord langs de A12 bij Utrecht.

Twee weken geleden startte Q-music met de actie: 100 vierkante meter voor de Q-dater. Uit de vele aanmeldingen werden vier kandidaten geselecteerd waarop de afgelopen week gestemd kon worden. Jolanda Bijlsma (27) werd afgelopen vrijdag in het programma 'Je Dag is Goed' uitgeroepen tot winnares.

Jolanda: 'Ik vind het geweldig dat ik op deze manier kan ontdekken of er leuke mannen zijn die mijn hart sneller doen kloppen. Wat ik zoek is lastig te omschrijven, maar ik val niet op romantische mannen. Ik hoop dat ik iemand leer kennen met humor, die niet altijd te serieus is en hij moet wel tegengas kunnen geven'.

De foto van Jolanda is niet alleen bekijken op het grote billboard, maar ook op q-music.nl. Hier kunnen geinteresseerden mannen zich gelijk aanmelden. Komende week zal Jolanda drie dates hebben en uiteindelijk zal Jolanda op Valentijnsdag bekend maken wie haar favoriete man is.

De Q-dater is in samenwerking met Mentos.