Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie op zoek naar joggers in onderzoek naar gewapende overval Dubbeldam

Dordrecht, 04-02-2008 o In het onderzoek naar de gewapende overval op de supermarkt aan het Damplein op woensdag 30 januari j.l. is de politie op zoek naar joggers die rond het tijdstip van de overval 20.00 uur s avonds over het Damplein zijn gekomen. Mogelijk hebben zij toen iets verdachts gezien zoals een verdachte auto of verdachte personen. Uit het buurtonderzoek is naar voren gekomen dat meerdere joggers op eerdergenoemd tijdstip het Damplein zouden zijn gepasseerd.

Deze joggers maar zeker ook anderen die getuige zijn geweest of anderszins relevante informatie hebben voor het rechercheteam worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Heeft u informatie voor de politie maar blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis)

Bij de overval raakte een 33-jarig personeelslid zwaargewond nadat er op hem werd geschoten. Zijn toestand is momenteel stabiel. Gezien de ernst van het delict hebben OM en de politie een Team Grootschalig Opsporing (TGO) opgericht. Dit rechercheteam bestaat uit 20 tot 25 personen die zich volledig richten op het onderzoek naar de overval.

Over de inhoud van het onderzoek doet de politie op dit moment geen nadere mededelingen.