Weekendjeweg.nl wijst gasten de weg met TomTom knop

04/02/2008 17:28



Weekendjeweg.nl



TomTom gebruikers kunnen tegenwoordig zelf aanvullende informatie toevoegen aan hun TomTom. Door hun systeem open te zetten speelt TomTom in op de trend van het personaliseren. Iedereen kan nu informatie aanbieden die anderen weer kunnen gebruiken. Zo ook Weekendjeweg.nl, gasten kunnen nu de route naar het hotel direct op hun TomTom zetten.

Bij elk hotel op Weekendjeweg.nl staat een "Add to TomTom button". Met een paar klikken zet de gebruiker de route gratis in zijn TomTom. Binnen enkele weken is het ook mogelijk met één klik alle 1800 hotels toe te voegen. Een gast die dan onderweg besluit een hotel te boeken ziet op zijn TomTom welke hotels in de omgeving liggen. Met een telefoontje naar het callcenter van Weekendjeweg.nl kan men direct vanuit de auto een hotelkamer boeken.

Woordvoerder Ed Trentelman van Weekendjeweg.nl zegt verbaasd te zijn dat hier niet eerder aan is gedacht. "Veel van onze gasten printen de route naar het hotel of moeten zelf op zoek naar het adres om het in de TomTom te zetten. Via de TomTom knop hebben gasten de routebeschrijving direct bij de hand", aldus Trentelman.

Over Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl is met 550.000 reserveringen in 2007 marktleider op het gebied van korte vakanties. Samen met BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl en Hotelletje.nl, is Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Vanaf 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is sinds 2005 onderdeel van Holidaybreak PLC, een Europese groep van vakantieaanbieders.





http://www.weekendjeweg.nl