Ingezonden persbericht


PERSBERICHT LiveXS Popmagazine BV

- voor onmiddelijke publicatie -
Woensdag 30 januari 2008
11.00 uur
http://www.nightlivexs.com

NightLiveXS 1 jaar op KXradio: viering met Voicst

Amsterdam - KXradioprogramma NightLiveXS wordt op maandag 4 februari precies één jaar uitgezonden op Rob Stenders' KXradio. Aankomende maandag wordt dat gevierd met een NightLiveXSessie met Voicst. De Amsterdamse band is niet alleen muzikaal in de studio aanwezig, maar zal uiteraard ook worden ondervraagd over het uitzonderlijk goed ontvangen nieuwe album A Tale of Two Devils en de onlangs begonnen podiatour. NightLiveXS bestaat sinds december 2003 en is een wekelijks radioprogramma over het clubcircuit en festivallandschap in Nederland en België, gemaakt door de redactie van LiveXS Popmagazine. De presentatie is in handen van programmamakers Willem Roose en Anton Slotboom.

Vanaf maandag start ook een nieuwe programmering op KXradio. NightLiveXS wordt in het nieuwe schema voortaan uitgezonden van 21.00 tot 23.00 uur. De komende weken zijn ook John Dear Mowing Club, The May Bees, Stuurbaard Bakkebaard en het Belgische Mint te gast. Op zaterdag 1 maart heeft NightLiveXS een avondvullende locatie-uitzending in het kader van 12,5 Jaar LiveXS vanuit de Waerdse Tempel in Heerhugowaard met optredens van Claw Boys Claw, Moke, GEM, Fixkes, Triggerfinger en Jerboa.

De wekelijkse live-uitzending van NightLiveXS start vanaf maandag 4 februari een uur eerder. Op iedere maandag van 21.00 tot 23.00 uur is NightLiveXS wereldwijd te ontvangen via KXradio.nl en in grote delen van Nederland via de digitale kabel van bijvoorbeeld UPC en @Home. NightLiveXS komt na uitzending gratis beschikbaar als podcast via www.kxradio.nl, www.livexs.nl en via bijvoorbeeld iTunes.

Meer informatie is te lezen op http://www.nightlivexs.com of http://www.myspace.com/nightlivexs

--



Ingezonden persbericht