RP Holidays wint Benelux Internet Award 2007-2008


KAMPERLAND, 20080204 -- De stichting Kwaliteit Vrijetijdsvoorzieningen & Dienstverlening (KVD) organiseerde dit jaar voor de zevende maal de uitreiking van de Pers Internet Award. De jury van het KVD heeft met een jury een 16 tal website genomineerd. RP Holidays (www.rpholidays.nl) is dit jaar in de prijzen gevallen voor de Publiek Award. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op dinsdag 29 januari tijdens het Vakantiesalon in Antwerpen.

Doel onderzoek

De doelstelling van de stichting KVD is "Het bevorderen van de kwaliteit van toeristisch-recreatieve accommodaties, instellingen en dienstverlening en al hetgeen daarmee verband houdt." De Benelux Internet Pers Award betreft een tweejaarlijkse beoordeling van websites. Het onderzoek omvat beoordeling van een aantal samenwerkende bedrijven, plus een aantal gemeenten en diensten voor toerisme en plattelandstoerisme. Een deskundige jury bestaande uit vak-journalisten, docent NHTV Internationale Hogeschool Breda en ervaren consumenten uit de Benelux beoordeelden de sites op onderdelen als navigatie, snelheid, inhoud, vormgeving en tips en aanbevelingen.

RP Holidays

RP Holidays - één van de grootste accommodatieverschaffers van Nederland - is zeer blij met deze erkenning en is druk doende de site nog verder te optimaliseren. Deze zomer wordt er een grote stap gemaakt wat betreft de zoek & boek module. Door middel van een grote aantal selectiemogelijkheden wordt het nog makkelijker om snel een vakantie naar wens te vinden.





Pieter Klappert