Gemeente Utrecht

Werkzaamheden volgende week aan de westkant van Utrecht

Het kruispunt aan de Verlengde Vleutenseweg, tussen de Vleutensebrug en de A2, is in de nachten van maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 februari vanaf 19.00 uur gesloten. De toegangsweg naar de A2, parallel aan de A2 (NOUW 2), is op 4 en 5 februari in beide richtingen gesloten en op 6, 7 en 8 februari alleen vanaf de stad richting de A2. De gemeente voert hier werkzaamheden uit.

Onder het kruispunt aan de Verlengde Vleutenseweg worden kabels aangelegd voor het regelen van verkeerslichten. Daarom is het kruispunt in de nachten van 4, 5 en 6 februari niet bereikbaar vanaf 19.00 uur tot 05.00 uur de volgende ochtend. Bussen kunnen 's avonds wel over het kruispunt. Verkeersregelaars leiden de bussen langs de werkzaamheden. Autoverkeer wordt omgeleid via de Soestwetering in Leidsche Rijn.

De toegangsweg naar de A2, parallel aan de A2 (NOUW 2) is op 4 februari vanaf 7.00 uur tot 5 februari 17.00 uur van en naar de stad gesloten. Vanaf 5 februari 17.00 uur tot 8 februari 17.00 uur is de toegangsweg alleen vanaf de stad richting de A2 niet bereikbaar. De toegangsweg naar de A2 wordt afgesloten vanwege diverse werkzaamheden in de omgeving. Bij de spoortunnel wordt gewerkt aan een doorsteek naar de Atoomweg voor het openbaar vervoer en er wordt een nieuwe fietsverbinding aangelegd vanaf de Hogeweidebrug naar de Atoomweg. Ook vinden er wegwerkzaamheden plaats bij de voormalige op- en afrit Oog in Al. Het verkeer van en naar de A2 wordt overdag omgeleid via de Atoomweg en 's nachts via de Soestwetering in Leidsche Rijn.

Het AC Restaurant, de BP en het Muziekcentrum Leidsche Rijn blijven volgens de normale route bereikbaar.

Noot voor de media
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Utrecht, Bestuurscommunicatie, Gerard Derksen, telefoon: 030- 286 11 68