Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 4 februari 2008

Deloitte Accountants geeft Quion SAS 70 type II certificering

Naast de recente upgrade door Fitch Ratings behaalde Quion in korte tijd SAS Type I en Type II certificering. SAS Type II maakt de hoge kwaliteit van Quion's dienstverlening ook voor buitenlandse opdrachtgevers transparant.

SAS 70 Type II
De internationale standaard SAS 70 Type II beoordeelt de effectieve en langdurige werking van interne controlemaatregelen. Quion, als servicer, voert activiteiten uit voor opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers hebben de wettelijke verplichting verantwoording af te leggen over uitbestede dienstverlening. SAS 70 Type II certificering is hiervoor een heldere standaard, zodat ook buitenlandse opdrachtgevers weten waar ze aan toe zijn.


---

Over Quion
Quion richt zich, naast het aantrekken van funding voor distributiepartners, op de volledige begeleiding van hypotheken voor derden. Quion beschikt over ratings van Moody's Services Limited en Fitch Ratings Limited voor zowel primary als special servicing. Fitch Ratings gaf Quion onlangs de hoogste rating voor de special servicing dienstverlening in de Nederlandse markt. Quion is SAS 70 Type I en Type II gecertificeerd. Quion's klanten zijn gerenommeerde nationale en internationale financiële instellingen.