Graafschap TV


PERSBERICHT

Samenvatting uitwedstrijd De Graafschap

Samenvatting Excelsior - De Graafschap, 4 februari op Graafschap TV

Zaterdag 2 februari 2008 speelt De Graafschap uit tegen Excelsior. Graafschap TV zendt op maandag 4 februari om 20:10 uur een uitgebreide samenvatting van deze wedstrijd uit.

Samenvatting op Graafschap TV
Op maandag 4 februari zendt Graafschap TV een samenvatting uit van de wedstrijd Excelsior - De Graafschap. In een uitgebreide samenvatting komen alle hoogte- en dieptepunten van de wedstrijd aan bod. Tevens komen de spelers, evenals de trainer aan het woord gedurende een kort interview.

Excelsior - De Graafschap
De statistisch gezien slechtere tegenstanders uit Rotterdam staan op dit moment met 15 punten op een 18e plaats. De laatste keer dat de Rotterdamse club tegen De Graafschap speelde, was op 10 november 2007, de wedstrijd kwam ten einde met 1 - 1 gelijkspel.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv


-----------------------

dinsdag 29 januari 2008


---- --