Vopak NV

Persbericht

Vopak koopt aandelen in voor lange termijn
bonusprogramma

Rotterdam, 4 februari 2008

Vopak meldt dat het vanaf vandaag tot en met 31 maart 2008 een maximum van 85.000 aandelen Vopak zal inkopen. Dit geschiedt ter afdekking van de toe te kennen aandelen aan de Raad van Bestuur en het `senior management' onder het lange termijn bonusprogramma, mits aan specifieke financiële prestatiecriteria wordt voldaan.

Conform de door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aan de Raad van Bestuur verleende machtiging tot inkoop van aandelen zal de maximale prijs per in te kopen aandeel niet hoger liggen dan 110 procent van de gemiddelde beurskoers van de laatste vijf handelsdagen voorafgaand aan de datum van de inkoop.

Vopak heeft de uitvoering van het inkoopprogramma ondergebracht bij een kredietinstelling die haar handelsbeslissingen met betrekking tot deze transactie onafhankelijk van Vopak neemt zonder dat Vopak invloed heeft op het tijdstip van de aankoop.

Voor meer informatie
Koninklijke Vopak N.V.
Corporate Communication & Investor Relations Rolf Brouwer

Telefoon : 010 ­ 400 2777
E-mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com

Profiel Vopak
Koninklijke Vopak N.V. is 's werelds grootste onafhankelijke tankterminal operator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Desgewenst levert Vopak logistieke diensten voor klanten van de terminal. Vopak exploiteert 74 terminals met een opslagcapaciteit van ruim 21 miljoen cbm in 30 landen. Deze liggen op strategische plaatsen ten opzichte van de gebruikers en de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die zijn weg naar een groot aantal industrieën vindt.


---- --