EquiLend Voegt Nieuwe Handelsdienst toe aan Platform - Trade2O

04/02/2008 09:03



PR Newswire



NEW YORK, February 4 /PRNewswire/ --
EquiLend heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een nieuwe handelsdienst, Trade2O, heeft toegevoegd aan haar al zo robuuste handelsplatform. Trade2O automatiseert het proces van de onderhandeling en overeenkomst van handelsvoorwaarden voor mondiale aandelen en vaste waardepapieren, waardoor handelaars kunnen beschikken over een snelle en eenvoudige methode voor de directe verwerking van transacties door hun eigen systemen.

Op dit moment fungeert de handelsservice AutoBorrow van EquiLend als platform voor de verwerking van meer dan 18.000 transacties per dag, met een waarde van meer dan US$20 miljard. Trade2O maakt een steeds snellere ontwikkeling door, en is doorgedrongen tot de markten van Japan, de Verenigde Staten en belangrijke Europese landen.

Over EquiLend
EquiLend is de meest vooraanstaande leverancier van makelaarsoplossingen voor de aandelenfinancieringsbranche. EquiLend, dat eigendom van elf prominente financiële firma's is, heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van straight-through verwerking door toepassing van een protocol en een infrastructuur die zijn gebaseerd op algemene standaards en die de bedrijfsprocessen die voorheen handmatig moesten worden uitgevoerd, automatiseren. Het EquiLend-platform, dat wordt gebruikt door kredietnemers en geldschieters van over de hele wereld, biedt efficiëntie en verschaft toegang tot aanvullende liquiditeit. Equilend's end-to-end-oplossingen, die het risico op mogelijke fouten reduceren en de noodzaak van het onderhouden van kostbare point-to-point verbindingen elimineren, omvatten Availability, AutoBorrow, Trade20, EquiLend AuctionPort(SM), Contract Comparison, Mark-to-Market Comparison, Returns, Recalls, Billing Comparison and Delivery, Dividend Claims Comparison en Agent Lender Disclosure (ALD). Het EquiLend-platform biedt tevens ondersteuning voor de uitvoering van betalingen en bezorginstructies via de DTCC.

www.equilend.com

EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited zijn dochters van EquiLend Holdings LLC (tezamen "EquiLend"). EquiLend LLC is lid van de NASD en SIPC. EquiLend Europe Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Services Authority. Alle diensten die worden aangeboden door EquiLend, worden aangeboden door middel van EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited. EquiLend en het handelsmerk EquiLend zijn beschermd in de Verenigde Staten en in andere landen over de hele wereld.

Website: http://www.equilend.com

Michelle Lindenberger van EquiLend, +1-212-901-2224, michelle.lindenberger@equilend.com