Verkoop Marina Residences van La Perla in het Caribische gebied van start gegaan

04/02/2008 09:06



PR Newswire



AMSTERDAM, February 4 /PRNewswire/ -- La Perla International Living bouwt de Marina Residences op een toplocatie aan het water, aan de rand van een volledig uitgeruste jachthaven binnen het Jolly Harbour Resort. Het complex bestaat uit drie gebouwen in koloniale Caribische stijl, met smetteloze witte verf, met dakspanen bedekte daken en open veranda's. Twee gebouwen zijn verbonden met een toren in de stijl van een vuurtoren, waardoor de sfeer van een kustplaats wordt geaccentueerd. Gecultiveerde tuinen met zwembad en andere watervoorzieningen zijn te vinden tussen en rond de gebouwen, en op de begane grond zullen gemakkelijk bereikbare parkeervoorzieningen worden aangelegd.

Van buiten mogen de Marina Residences dan wel een traditionele koloniale aanblik bieden, van binnen zijn ze licht, stijlvol en modern. Overal worden materialen van hoge kwaliteit toegepast, zoals marmer, natuursteen en schitterend hardhout. Badkamers en keukens zijn voorzien van hoogstaande design-elementen. De buitenterrassen die de gebouwen aan alle kanten omringen, bieden een fantastisch uitzicht op de jachthaven, het zwembad en de tuinen van het complex.

De Marina Residences bestaan uit appartementen met een tot drie slaapkamers, variërend in grootte van 74m2 met een buitenterras van 20m2 tot 162m2 met een terrasruimte van 35m2. Kopers van een driekamerappartement hebben nog een extra interessante optie. Deze woningen kunnen zodanig worden geconstrueerd dat het desgewenst mogelijk is deze te splitsen in twee geheel zelfstandige units, elk met een eigen ingang. De Marina Residences zijn geprijsd vanaf US$450.000.

Eigenaars van een woning van La Perla International Living profiteren van luxe Hospitality Services, zoals huishouding, onderhoud van de percelen en het zwembad, winkels en nog veel meer. Bovendien staan de Client Executives van La Perla altijd voor u klaar om te regelen waar u verder nog behoefte aan hebt, zoals het boeken van een reis, administratieve assistentie en zelfs een privé-chef voor een bijzondere dinner party.

Onze unieke locaties, uitzonderlijke woningen en uitstekende service staan borg voor een internationale woonbeleving die deuren opent naar nieuwe culturen en uw leven verrijkt door u meer vrijheid, meer comfort en meer gemoedsrust te geven.

http://www.laperlainternationalliving.com
Voor meer informatie: Rowena Ladeur, Marketing Manager, Telefoon: +31(0)20-589-40-70, Fax: +31(0)20-589-40-75, E-mail: info@lpil.com