Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Treedt in de voetsporen van Prins Valentijn.
Alles is Liefde in Hotel de l'Europe!

Amsterdam, februari 2008 - Alle tortelduiven in Nederland weten dat Valentijnsdag eraan komt. En waarom zou je niet je geliefde verrassen met een volstrekt in luxe ondergedompeld arrangement? Hotel de l'Europe biedt dit jaar het meest romantische Valentijnsarrangement aller tijden aan en je krijgt daarbij ook nog eens de DVD cadeau van de romantische komedie Alles is Liefde, een film die voor een groot deel in en rondom het hotel is opgenomen en die vanaf begin februari op DVD verkrijgbaar is ...

Romantiek staat centraal
Op Valentijnsdag verdient ware romantiek een ereplaats in Hotel de l'Europe. Het personeel haalt werkelijk alles uit de kast om geliefden te laten genieten van al het moois wat het hotel te bieden heeft. Bij aankomst genieten van champagne om op niveau te beginnen aan je romantische verblijf in een van de luxe kamers en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt op bed. Bovendien krijgen alle geliefden de Alles is Liefde DVD mee naar huis, waarin Prins Valentijn overnacht in een van de suites van Hotel de l'Europe. Het Valentijnsarrangement is te boeken vanaf E 193,50, op basis van een tweepersoonskamer. (En voor een meerprijs van E 50,- kan je gezamenlijk genieten van het fabuleus mooie uitzicht over de Amstel).

Valentijnsdiner
Om de quality time met je geliefde compleet te maken serveert restaurant Excelsior een speciaal viergangen Valentijnsdiner voor E 69 per persoon. Meesterkok Jean Jacques Menanteau legt alle verliefde stellen in de watten met exquise gerechten uit zijn verfijnde en innovatieve keuken. Tête-à-tête genieten van een salade van voorjaarsgroenten met geraspte truffel, een bouillon van langoustine, citroensap en Aquitaanse kaviaar, gevolgd door gebraden Mullard eendenborst, gelakt met kruiden en honing, fruit Bohemienne en als romantisch afsluiter van het Valentijnsdiner een chocolade-sinaasappel duo.

Alles is Liefde
De film, die in recordtempo meer dan één miljoen bioscoopbezoekers trok, is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. De sterrencast bestaat onder andere uit Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, Michiel Romeyn, Chantal Janzen, Daan Schuurmans, Peter Paul Muller, Jeroen Spitzenberger, Valerio Zeno en Anneke Blok. Kim van Kooten schreef het scenario voor de film. Alles is Liefde is een productie van de CV Alles is Liefde in samenwerking met Motel Films, Fu Works en Kemna & Zonen, in co-productie met de VARA. Alles is Liefde is vanaf 7 februari overal op DVD te huur en te koop.

Reserveer nu en verras je geliefde
Voor het reserveren van het Valentijnsarrangement kan je contact opnemen met de afdeling reserveringen van Hotel de l'Europe via telefoonnummer 020-53 11 774 of via reserveringen@leurope.nl. Alleen genieten van het romantische Valentijnsdiner is ook mogelijk, dit is te reserveren via 020-53 11 705 of via conciërge@leurope.nl.

Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8. Het hotel (21 éénpersoonskamers, 56 tweepersoonskamers, 17 junior suites, 5 suites en één bruidssuite) is lid van The Leading Hotels of the World. Het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 779 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.