Ingezonden persbericht




Persbericht

CDG EUROPE EERT PARTNERS TIJDENS JAARLIJKSE KICK-OFF

Op maandag 4 februari werd door CDG Europe de jaarlijks terugkerende kick-off georganiseerd in De Glazenruimte te Maarssen. Onder het genot van diverse hapjes en drankjes in een prachtige ambiance werden 8 awards uitgereikt door niemand minder dan de Haagse cabaretier Sjaak Bral.

Zoetermeer, 6 februari 2008

De jaarlijkse kick-off is een evenement speciaal georganiseerd voor de partners van CDG Europe waarbij zij niet alleen kans maken op een felbegeerde award, maar waarbij CDG graag laat zien hoezeer zij als partner gewaardeerd worden.

De culinaire hoogstandjes werden afgewisseld door de Haagse humor van Sjaak Bral, die ervoor zorgde dat de award-uitreiking in goede banen werd geleid.

De winnaars van dit jaar zijn:

Best System Integrator: Logica CMG

Best Marketing Campaign: Lesscher IT

Most Innovative CDG Partner: IT Oost Nederland

Fastest Growing CDG Partner: CIS Groep

Extraordinary Achievement: PC-Ware

Most Educated Partner: Imtech ICT Brocom

Best Allrounder: PQR

Best New Partner: QNH

Ook de directeur van CDG Europe, Peter Hoekstra, kwam uiteraard aan het woord: "2007 is voor ons het meest succesvolle jaar tot nu toe geweest. Als bedrijf hebben we nieuwe mensen kunnen aannemen, nieuwe leveranciers kunnen optekenen en additionele diensten kunnen ontwikkelen om onze partners continu te kunnen blijven voorzien van een hoog serviceniveau. Via deze weg willen we de CDG partners dan ook hartelijk bedanken want dit resultaat is uitsluitend te danken aan de goede samenwerking die we met hen hebben".

Over CDG

CDG Europe is een value added IT distributeur en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG is om met innovatieve producten en diensten, nieuwe proposities te vertalen naar de marktontwikkelingen en de marktvraag. Met producten als Citrix, VMware, RES Software, VizionCore en Platespin is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen.



Ingezonden persbericht