Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 23 januari 2008

FRITS SPITS TERUG OP 3FM IN DE COEN EN SANDER SHOW

Binnenkort keren nostalgische onderdelen uit het radioprogramma De Avondspits zoals de 'poplimerick' en 'kruip in de huid van...' voor één keer terug op 3FM. Dinsdag 5 februari presenteert Coen Swijnenberg samen met de legendarische radiomaker Frits Spits het BNN-radioprogramma de Coen en Sander Show op 3FM. De Coen en Sander Show is iedere werkdag te beluisteren van 16.00 uur tot 19.00 uur. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur wordt de show speciaal voor deze gelegenheid omgedoopt tot De Avondspits.

Afgelopen week werd radiopresentator Frits Spits, tijdens zijn jubileumuitzending, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Het idee voor de samenwerking ontstond toen Coen Swijnenberg 'ridder Frits' in de show aan de telefoon had in verband met zijn 35-jarig jubileum. Van 1978 tot 1995 presenteerde Frits Spits dagelijks De Avondspits op 3FM.

Omdat Sander Lantinga tot half februari op vakantie is schuiven er nog meer leuke BN-ers aan in de Coen en Sander Show. Naast Frits Spits zijn ook Ali B, Sophie Hilbrand, Ruben Nicolai, Henkjan Smits, Birgit Schuurman, Filemon Wesselink, Bart van der Weide (zanger van Racoon) en nieuwslezer Peter de Vries te gast in de Coen en Sander Show.

"De meeste gasten ken ik goed en ik verheug me erop om samen mooie radio te gaan maken. Maar ik ben toch vooral vereerd dat radio-icoon Frits Spits 'ja' heeft gezegd op mijn uitnodiging!", aldus Coen Swijnenberg.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl