Technische Universiteit Delft

Kunst & industrie
door M&C

door Vroegop/Schoonveld. "Van een uit zilverplaten geconstrueerd object (waterstraalgesneden, computergestuurd) tot volledig uit karton opgebouwde meubels, van posters tot keramische goudklompjes".

05 februari 2008 | 20:15 uur
plaats: Speakers, Burgwal 45-49, Delft

Op deze bijeenkomst over kunst en industrie zullen Vroegop/Schoonveld inzage geven in hun werk en werkwijze als beeldend kunstenaars en vertellen over de verbindingen die zij aangingen met de industrie, het bedrijfsleven. D.m.v. projekties zullen zowel procesgang alswel voorlopige uitkomsten getoond worden waar o.a. de industrie een belangrijke bron voor het kunstenaarschap bleek.

In Speakers zal een postersculptuur op de avond zelf als autonome presentatie geplaatst worden. Zolang de voorraad strekt kan per persoon 1 poster gratis worden meegenomen.

Het kunstenaarsduo Vroegop/Schoonveld hebben een intensieve kunstpraktijk, uitvoeringen van hun werk worden met grote regelmaat getoond in musea en galeries in binnen- en buitenland maar zijn ook te vinden in winkels en warenhuizen zoals De Bijenkorf. Op meerdere kunstacademies, waaronder Minerva Groningen, AKI-Enschede en HKU-Utrecht, zijn ze als projektdocenten verbonden. Ze onderzoeken overeenkomsten tussen ontwikkelprocessen van zowel autonome als de toegepaste kunsten en zullen, waar mogelijk, relaties aangaan.

Toegang gratis
Meer informatie? www.sg.tudelft.nl