Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 5 februari

* Veenendaal: Gewapende overvallen

* Deventer: Overval 86-jarige vrouw

* Winschoten: Gewapende overval

* Weesp: Gewapende bankoverval

* Beverwijk: Dode man

* Amsterdam: Transportdiefstal

* Resultaten uitzending 29 januari en eventueel opgeloste zaken

Winschoten: Gewapende overval
Twee daders overvallen zondag 23 december 2007 een tankstation in Winschoten. Van hen zijn bewakingsbeelden, en ze zijn door getuigen gezien in een opvallende oranje auto.

Weesp: Gewapende bankoverval
In Weesp is woensdag 16 januari, omstreeks 16.55 uur, de SNS-bank in de Slijkstraat overvallen door twee mannen, waarvan er een gewapend is.

Amsterdam: Transportdiefstal
Maandag 10 december 2007 vindt er op de A9 een aanrijding plaats. Het blijkt niet zo maar een botsing te zijn: het is een bewust veroorzaakte aanrijding waarbij het de daders te doen is om de inhoud van een Pools bestelbusje dat ze na de aanrijding met geweld meeroven. De buit: elektronica-onderdelen ter waarde van enkele miljoenen.

Veenendaal: Gewapende overvallen
Vrijdag 4 januari wordt in Veenendaal de caissière van een C1000 supermarkt overvallen. Van de dader, die nog het lef heeft om de caissière een knipoog te geven, zijn bewakingsbeelden.

Deventer: Overval 86-jarige vrouw
Dinsdag 4 december 2007, omstreeks 18.00 uur, wordt een 86-jarige vrouw in haar woning beroofd van haar portemonnee en een envelop met geld.

Beverwijk: Dode man
Op woensdag 9 januari wordt omstreeks 17.30 uur door passanten het stoffelijk overschot van een man gevonden in de bosschages van de Spoorsingel. Zijn identiteit is inmiddels bekend, maar wat heeft zich in de laatste uren van het leven van de man afgespeeld?