Gemeente Lisse

nieuwe naam voor Magnifiosi

Bedenk een nieuwe naam voor Magnifiosi

Magnifiosi

De gemeenteraad van Lisse vindt dat de naam van het Lissese jongerencentrum, Magnifiosi, een negatieve uitstraling heeft. De raad ziet liever dat het jongerencentrum een nieuwe naam krijgt. Iedereen die een idee heeft voor de nieuwe naam kan dit tot 22 februari indienen. De winnaar verdient hiermee een IPOD NANO.

Wij dagen iedereen uit om een nieuwe naam te verzinnen voor het pand aan de Ruishornlaan. Zo kan er een frisse start worden gemaakt. Op 26 februari zal de nieuwe naam worden gekozen uit alle inzendingen. De ontwerper van de beste, leukste of spannendste naam wordt eigenaar van een IPOD NANO. Meedoen kan tot 22 februari 2008. Je kunt je inzendingen mailen naar Naam@jeugdlisse.nl. Overigens blijft de Stichting open jongerencentrum Magnifiosi gewoon bestaan.

Activiteiten van Magnifiosi en JOL

Het jongerencentrum aan de Ruishornlaan wordt op dit moment gehuurd door twee organisaties: de Stichting open jongerencentrum Magnifiosi en Jeugdopbouwwerk Lisse (JOL). Magnifiosi gebruikt het pand voor allerlei activiteiten voor jongeren van 16 jaar en ouder. De jongeren die deze activiteiten organiseren, doen dit vrijwillig.

Het JOL is een professionele jongerenwerkorganisatie in Lisse. De drie jongerenwerkers die voor deze organisatie werken, organiseren activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Denk bijvoorbeeld aan discos, inloopmiddagen, workshops en sportieve activiteiten zoals straatvoetbal.