RECTIFICATIE: Overname van VBA Makelaars door Meeús Vastgoedmanagement

05/02/2008 13:54



Meeús Vastgoedmanagement



RECTIFICATIE: In de 2e alinea van het persbericht (met als titel: "Overname van VBA Makelaars door Meeús Vastgoedmanagement") dat eerder op deze dag is verstuurd stond: "De voorgenomen overname stelt Meeús Vastgoedmanagement in staat......etc." Dit moet zijn: De overname stelt Meeús Vastgoedmanagement in staat......etc."

Persbericht:

Rijswijk, 5 februari 2008 - Meeús Vastgoedmanagement heeft overeenstemming bereikt over de overname van VBA Makelaars. VBA Makelaars is gespecialiseerd in vastgoedmanagement en bedient met 30 medewerkers haar relaties vanuit vestigingen in Apeldoorn, Hengelo en Zwolle.

De overname stelt Meeús Vastgoedmanagement in staat om haar positie in het oosten van het land te versterken en huidige en toekomstige opdrachtgevers in deze regio nog beter van dienst te zijn. Hiermee opereert zij vanuit de filosofie van bundeling van kennis en kunde op landelijk niveau en uitvoering dicht bij het vastgoed op regionaal en lokaal niveau.

Meeús Vastgoedmanagement is marktleider op het gebied van het commercieel, technisch, facilitair en administratief management van kantoren, winkelcentra, woningen en Verenigingen van Eigenaars. Er zijn in totaal ruim 375 medewerkers werkzaam bij Meeús Vastgoedmanagement.

Einde persbericht





http://www.meeusvastgoedmanagement.com