Politie Groningen

Overval tankstation in Opsporing Verzocht

Winschoten, 05-02-2008 o Op dinsdag 5 februari wordt de gewapende overval op het tankstation Rijks aan de Nassaustraat in Winschoten behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht van de Avro.

Op zondag 23 december tussen 20.15 uur en 20.30 uur werd een medewerkster van de pomp overvallen door twee mannen. Ze bedreigden de vrouw met een wapen en wisten een geldbedrag mee te krijgen. De overvallers verdwenen lopend in de richting van de Frederik Henderikstraat. Later werden beide mannen gezien in de Hortensiastraat waar ze richting de Irisstraat liepen. In die straat stapte het tweetal in een klein model oranje auto gestapt. Het gaat om twee donkergetinte mannen. Een van hen had vermoedelijke rastavlechten tot over zijn schouders. Een van hen droeg een zwarte jas en een bivakmuts. De ander droeg een capuchon, een lichtkleurige jas en had een sjaal voor zijn gezicht.
Opsporing Verzocht is te zien op Nederland 1 omstreeks 21.50 uur. De herhaling is te zien zijn op woensdag 6 februari op Nederland 2 om 13.20 uur.