Rinkelen synoniem voor telefonisch vergaderen

05/02/2008 12:01



JKMC Holding B.V.



Begin persbericht

Rinkelen synoniem voor telefonisch vergaderen of conference calls

Het komt maar zelden voor dat de merknaam van een nog maar onlangs geïntroduceerd bedrijf als synoniem gebruikt wordt. Het bedrijf Ringcall heeft dit ondervonden en wordt nu ook vaak met het woord "rinkelen" aangeduid voor telefonisch vergaderen of conference calls. Ook worden de aanleidingen en gebruiksmomenten al "Ringcall Moments" genoemd.

Een jaar op de markt
Een jaar geleden is in Nederland Ringcall geïntroduceerd als een goedkoop en simpel alternatief voor de vaak omslachtige en kostbare conference calls. Bedrijven, waarvan de medewerkers verspreid over Nederland of in het buitenland werken, waarbij regelmatig overleg aan de orde is, maken hier dankbaar gebruik van. Gebruik vindt daarom ook plaats door bedrijven uit allerlei branches en op diverse momenten.

Belangstelling
Naast het groeiende aantal gebruikers in Nederland, neemt ook de belangstelling vanuit het buienland fors toe. Had o.a. China Ringcall al eerder ontdekt, gebruikers uit 34 verschillende landen hebben het afgelopen jaar interesse in Ringcall getoond.

Succesformule
Het succes is mede te danken aan het eenvoudige gebruik. Geen abonnement, zelf de code bedenken, per mail/sms melden aan de deelnemers en men zit na het bellen van het nummer 0900 - 1945, direct op goedkope wijze in een telfonische vergadering.

Ringcall Moments
Herkenbare typische momenten waarop Ringcall uitkomst kan bieden zoals buiten kantoortijd snel in overleg, tóch in overleg met de buitendienst die plotseling in de file staat, etc. worden daarom ook wel aangeduid als Ringcall Moments.

Duurzaam overleg
Ringcall stelt zich tot doel om telefonisch groepsoverleg en vergaderingen op een zo efficiënt, simpele en betaalbare wijze te laten plaatsvinden met behulp van state of the art bewezen duurzame technologieën.

Einde persbeicht





http://www.ringcall.nl


Noot voor de redactie: