Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Programmaraad IJsselmonde

Op 26 januari presenteerde de Programmaraad zichzelf, evenals hun programma voor het aankomende jaar.

Op zaterdag 26 januari jl. is de Programmaraad van IJ sselmonde feestelijk gestart met haar activiteiten in LCC Lombardijen. Op deze avond heeft de programmaraad zichzelf gepresenteerd, evenals hun programma voor het aankomende jaar. De sfeer van deze feestelijke start was heel goed en alles was uitstekend verzorgd: champagne, lekkere hapjes, goeie muziek: zo verzorgde coverband Just Us een spetterend optreden. De opening was in handen van Cultuurportefeuillehouder Elbert Kelholt van de deelgemeente.

De programmaraad is een enthousiaste groep wijkbewoners uit IJsselmonde die samen de programmering samenstellen voor volwassenen in LCC Lombardijen. Hierbij valt te denken aan muziek, film, cabaret, toneel, zang, dans etc.

De programmaraad nodigt u van harte uit voor een leuk avondje in het LCC Lombardijen aan de Menanderstraat 89. Zij heeft de volgende activiteiten voor u in petto:

14 februari Thema Valentijn met een chocoladeworkshop 15 maart Cabaret
27 maart Filmavond
12 april Dansavond met salsaworkshop
24 april Muziekavond
29 mei Filmavond
14 juni Middernachtsfeest
26 juni Filmavond

Elke activiteit begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en eindigt ongeveer om 22.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de medewerkers van het LCC Lombardijen, 010-2917484.

Wilt u meer weten over de programmaraad, dan kunt u contact opnemen met de cultuurscout van IJsselmonde, Sanne Nelissen ( 010-4834371 of sanne@stichtingnrc.nl).