Persbericht

Adobe stelt Stephan Van Herck aan als vice president EMEA Voormalig IBM en FileNet executive gaat Adobe's marktaandeel in EMEA-regio uitbreiden

Amsterdam, 5 februari 2008 - Adobe Systems Incorporated heeft de Belg Stephan Van Herck benoemd tot vice president EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Van Herck, gevestigd in Londen, is in deze functie verantwoordelijk voor het vergroten van de klantgerichtheid van Adobe binnen de EMEA-regio en het bevorderen van de groei van alle bedrijfstakken binnen de onderneming.

"De achtergrond en ervaring van Stephan sluiten zeer goed aan bij de wensen van Adobe", zegt Matt Thompson, senior vice president of worldwide sales and field operations bij Adobe. "Zijn grondige kennis ten aanzien van de wensen van regionale klanten en ruime ervaring met enterprise sales helpen Adobe bij het continueren van het succes in EMEA."

Voordat hij in dienst trad bij Adobe was Van Herck vice president Enterprise Content Management EMEA bij IBM. Ook speelde hij een centrale rol bij de succesvolle integratie van IBM en het door hen overgenomen FileNet. Voor de overname van FileNet door IBM was Van Herck senior vice president bij FileNet EMEA Operations. Van Herck heeft bovendien managementfuncties bekleed bij Wang Software en Eastman Kodak en was CEO van verschillende in Europa gevestigde ondernemingen. Hij beschikt over een master degree op het gebied van Computer Science van de Belgische universiteit van Louvain-La-Neuve.

Fritz Fleischmann, die interim verantwoordelijk was voor de EMEA sales, zal zijn functie als managing director EMEA Central Sales Region voortzetten.

Over Adobe Systems Incorporated

Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com.

###

© 2008 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.