BOVAG

05-02-2008
100ste Lease Service Center

Autobedrijf Wim Kok in Den Haag werd onlangs gecertificeerd als het 100ste Lease Service Center (LSC). Met het LSC-muurschild maakt Wim Kok duidelijk dat zijn autobedrijf de leaserijder kan en wil bedienen conform de strenge normen die BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in samenspraak met leasemaatschappijen heeft opgesteld.

Wim Kok over zijn motivatie om Lease Service Center te worden: Wij hebben al aardig wat leaseklanten, maar met de promotiemiddelen en een mooi netwerk kunnen we onszelf nog beter verkopen naar klanten.

De opbouw van het LSC-netwerk startte in juni 2007. Het LSC-concept is ontwikkeld om onafhankelijke autobedrijven stevige rugwind te geven op de leasemarkt. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen werd een set voorwaarden opgesteld voor opleiding, toegang tot technische informatie, aansluiting op het ROB-net en uitstraling. Deze zaken worden gecontroleerd in een verplichte schouwing door een externe beoordelaar. Informatie over de Lease Service Centers en waar die gevestigd zijn, vinden leaserijders ook op www.mijnautobedrijf.nl.

Klik op de foto voor beeldmateriaal in hoge resolutie. Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 05-02-2008