Samenwerking tussen Twynstra Gudde en VisionWaves

05/02/2008 15:05



Twynstra Gudde



Twynstra Gudde en VisionWaves gaan nauw samenwerken op het gebied van Public Performance Management. Twynstra Gudde zet bij haar aanpak voor Public Performance Management het gedachtegoed 'Strategisch Waardeke-tenmanagement' en tooling van VisionWaves in.

Twynstra Gudde kiest voor deze aanpak omdat zij op deze manier haar opdrachtgevers beter kan helpen. "Met het gedachtegoed van VisionWaves en onze kennis van de publieke sector creëren wij meer inzicht aan de top van de organisatie, dat tevens bruikbaar is tot op operationeel niveau", aldus Rob Lambrichs de Bruin, managing partner Public Performance van Twynstra Gudde. "Managers binnen overheidsbedrijven hebben vaak al zicht op de prestaties. Maar zij willen meer dan cijfers en grafieken, zij willen meer inzicht. Door de samenwerking die wij nu met VisionWaves aangaan, kunnen wij dat beter realiseren".

"Wij zijn er trots op dat een toonaangevend organisatieadviesbureau als Twynstra Gudde heeft gekozen om ons gedachtegoed in te zetten bij hun aanpak voor Public Performance Management ", zegt Hans Kooistra, Managing Director VisionWaves. "Door de kennis en kunde van Twynstra Gudde te koppelen aan onze methodiek, zijn wij ervan overtuigd dat wij een unieke samenwerking hebben waarbij de opdrachtgevers van Twynstra Gudde worden geholpen met het dichten van wat wij noemen 'het strategielek'. Dit is het verschil tussen plannen en de daadwerkelijke uitvoering."

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al gedurende 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanage-ment, veranderkunde en organisatiekunde.

VisionWaves opereert wereldwijd en is dé specialist op het gebied van strategie-implementatie en begeleidt organisaties naar Business Excellence door de onderlinge samenhang te verbeteren tussen strategie, mensen, processen en middelen. VisionWaves levert een complete combinatie van consultancy, methodiek, innovatieve software en training.





http://www.twynstragudde.nl/performancemanagement