Ingezonden persbericht


Persbericht

Univé en Buurtlink.nl geven verdere invulling aan sponsorship

's-Graveland, 5 februari 2008 - Univé is sinds juli 2007 sponsor van Buurtlink.nl. De website is een initiatief van Stichting Buurtlink. Deze stichting heeft als doel om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de sociale cohesie (onderlinge samenhang) in Nederland. Univé ondersteunt Buurtlink.nl financieel maar ook met de communicatie over Buurtlink.nl naar haar achterban. Er wordt momenteel een aantal zaken uitgewerkt om inhoud te geven aan het sponsorship. Zo gaan waarschijnlijk twee Onderlinge Univé kantoren bloggen voor de buurt. Zij willen graag een meerwaarde bieden rondom thema's die in de buurt spelen zoals bijvoorbeeld veiligheid en inbraakpreventie. Bovendien kijken Univé en Buurtlink.nl naar de mogelijkheden om een gezamenlijk evenement te organiseren.

Samenwerking
Beide partijen zijn zeer verheugd over de samenwerking. 'De ondersteuning van Stichting Buurtlink sluit naadloos aan bij de missie van Univé. Het bedrijf ontplooit en ondersteunt activiteiten die voor leden, medewerkers én hun omgeving het leven en werken aangenamer en veiliger maken" aldus Fons Roosenboom, Merkmanager Univé. Ook Marck Feller, algemeen directeur van Buurtlink.nl, is opgetogen over de samenwerking. "Buurtlink.nl is een snel groeiende website. Wij zijn erg blij dat naast de Nationale Postcode Loterij ook Univé Buurtlink.nl wil ondersteunen. De kernwaarden van Univé 'Persoonlijk & Dichtbij' zijn precies de kenmerken die Buurtlink.nl ook nastreeft". Wekelijks kan Buurtlink.nl 440.000 verschillende gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrieven versturen naar buurtbewoners. Deze nieuwsbrief is gebaseerd op de berichten en wetenswaardigheden uit de eigen postcode. "Het is goed om te zien dat grote partijen in Nederland, zoals Univé, het belang zien van een landelijk fijnmazig communicatieplatform op buurtniveau", aldus Marck Feller.

Over Univé
Univé Verzekeringen is een coöperatieve verzekeraar en werkt zonder winstoogmerk. Univé biedt brand-, zorg-, schade- en levensverzekeringen tegen concurrerende premies. Univé is onderdeel van Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT). Samen behartigen zij de belangen van ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden en 800.000 schadeverzekerden. Meer informatie over Univé vindt u op www.unive.nl.

Over Buurtlink.nl
Buurtlink.nl is je buurt op internet. Na het intoetsen van de postcode komt de bezoeker op zijn eigen buurtwebsite. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over zaken die van belang zijn voor de buurt. Zoals het laatste nieuws in de buurt, berichten en reacties van medebewoners, tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid, politieberichten en buurtactiviteiten. Sinds de introductie van Buurtlink.nl in 2006 is het gebruik van de website explosief gestegen. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Meer informatie over Buurtlink.nl vindt u op www.buurtlink.nl.

Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de sociale cohesie in Nederland. Stichting Buurtlink is gevestigd in 's-Graveland en heeft acht werknemers.De stichting is een vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij.


---

Noot voor de redactie,