Politie Brabant-Noord

Rijden onder invloed: rijbewijs ingevorderd

's-Hertogenbosch/ Oss, 05-02-2008

's-Hertogenbosch - Een 38-jarige man uit Vleuten is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op de Romperstebaan. De man had op de Mgr.Diepenstraat/Aartshertogenlaan een stopteken genegeerd van agenten die bezig waren met een alcoholcontrole. Vervolgens werd hij aangehouden op de Rompertsebaan. De man bleek ruim drie keer zoveel te hebben gedronken als wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Oss- Een 22-jarige man uit Oss is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden in de Katwijkstraat. Hij reed in zijn auto en bleek ongeveer 2,5 keer zoveel gedronken te hebben als wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Oss- Een 21-jarige man uit Oss is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden op de Raadhuislaan voor rijden onder invloed. Agenten zagen de man op zijn snorfiets rijden, hij had zijn voertuig niet onder controle. Hij bleek ruim vier keer zoveel gedronken te hebben als wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed.