Ingezonden persbericht


Persbericht

Log*in Consultants opent deuren Log*in Training Center

Amsterdam, 5 februari 2008 - Login Consultants, expert op het gebied van Citrix, Microsoft Terminal Server en SoftGrid, heeft de deuren van het Login Training Center geopend. Dit productonafhankelijke Training Center biedt IT professionals een omvangrijk en solide programma met klassikale trainingen om gespecialiseerde kennis te verbreden en verdiepen.

Login Consultants heeft hoogwaardige en zeer gewaardeerde trainingen ontwikkeld gebaseerd op uitgebreide praktische kennis en ervaring. Login Consultants zet uitsluitend ervaren trainers in met ongeëvenaarde kennis van zowel theorie als praktijk. Omdat iedere trainer ook volledig actief is als technisch consultant, kunnen zij de technische mogelijkheden snel en eenvoudig vertalen naar het eind resultaat. Dit zorgt ervoor dat het cursus materiaal onmiddelijk in de praktijk toepasbaar is, en helpt bedrijven het volledige potentieel van IT-Infrastructuur oplossingen te benutten.

Login Consultants heeft als enige bedrijf ter wereld 4 MVP's (Microsoft Most Valuable Professionals) en 2 CTP's (Citrix Technology Professionals) in dienst. Door deze intieme relatie met de verschillende vendoren blijft het cursusmateriaal altijd vooruitstrevend en vernieuwend. De trainingen van het Login Consultants Training Center variëren van product trainingen tot architectuur- en strategie workshops. Daarnaast kunnen de trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels, en zowel in het Training Center als op-lokatie worden aangeboden.

Rodney Medina, VP Training bij Login Consultants, over de opening van het Login Training Center: 'Klanten die bij ons opleidingen willen volgen maken gebruik van meer dan vijf jaar praktijkervaring met betrekking tot het optimaliseren van IT-Infrastructuren en de best practices van een knowledgebase opgebouwd door meer dan 100 Consultants. Onze voorsprong op het gebied van kennis en het ontwikkelen van nieuwe technologieën zorgt er daarnaast voor dat de klant altijd de meest recente en relevante informatie krijgt. Dit uit zich ook in het aantal maatwerktrainingen dat wij voor onze klanten verzorgen.'

Meer informatie en een overzicht van de training-kalender is te vinden op de website www.loginconsultants.nl.

: : : : :

Over Log*in Consultants

Log*in Consultants is een ambitieuze internationale connsultancy organisatie op het gebied van IT infrastructuren met kantoren in Amsterdam, Duitsland, België en de Verenigde Staten. Log*in Consultants is opgericht in 20002 en is met meer dan 100 IT professionals uitgegroeid tot de toonaangevende consultancy organisatie voor Access-, Virtualization en Deployment oplossingen. Log*in CConsultants is geaccrediteerd als consulting partner door leveranciers van strategische technologieën zoals Citrix, Microsoft, VMware, Altiris, RES en Appsense.

Noot voor de redactie (