Gemeente Barneveld


Barneveld zoekt nieuwe naam voor Kootwijkerbroek-West

Het bedrijventerrein en het woningbouwgebied worden nu aangeduid met 'Kootwijkerbroek-West', maar het is volgens de gemeente veel aardiger om een eigen naam aan dit gebied te geven. Inwoners van de kern Kootwijkerbroek wordt door middel van een prijsvraag gevraagd om een aantal suggesties in te dienen.

Alle inwoners van Kootwijkerbroek ontvangen donderdag 7 februari 2008 een ansichtkaart op de deurmat. Op een aangehecht gedeelte kunnen zij hun suggesties voor een naam opschrijven. De kaart kan kostenloos worden teruggestuurd naar de gemeente Barneveld. Daarvoor hebben zij de gelegenheid tot en met 31 maart 2008. Daarna buigt een jury, waarin onder andere bestaande Kootwijkerbroekers zitting hebben, zich over de inzendingen en maakt een uiteindelijke keuze. Uiteraard is er voor de winnende naam een aardige attentie beschikbaar.

Bedrijventerrein en woningbouw
Het toekomstige bedrijventerrein van Kootwijkerbroek-West is, met name, bedoeld voor bedrijven uit Kootwijkerbroek. De gemeente Barneveld inventariseert op dit moment de behoefte bij ondernemers voor een plek op dit nieuwe bedrijventerrein.
In het plangebied worden ook woningen gerealiseerd. Het meest in het oog springende project is dat van de zogenoemde Bladelwoningen. Mutatiedatum 05/02/2008