Gemeente Barneveld


Kootwijkerbroek-West kan bouwrijp worden gemaakt

In de afgelopen weken heeft het plan voor het bouwrijp maken van dit gebied ter inzage gelegd. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingediend en daarom kan de vrijstelling worden verleend.

In Kootwijkerbroek-West worden een bedrijventerrein en een woongebied gerealiseerd. Voordat met deze aanleg kan worden begonnen, moet het gebied bouwrijp worden gemaakt. Dit bestaat uit het verwijderen van bestaande verharding, het uitvoeren van grondwerk, de aanleg van bouwwegen en het aanbrengen van (ondergrondse) civieltechnische werken (riolering) en nutsvoorzieningen.

Prijsvraag
De gemeente Barneveld is nog op zoek naar een leuke naam voor het gebied Kootwijkerbroek-West. Alle inwoners van Kootwijkerbroek ontvangen donderdag 7 februari 2008 een ansichtkaart op de deurmat. Op een aangehecht gedeelte kunnen zij hun suggesties voor een naam opschrijven. De kaart kan kostenloos worden teruggestuurd naar de gemeente Barneveld. Daarvoor hebben zij de gelegenheid tot en met 31 maart 2008. Daarna buigt een jury, waarin onder andere bestaande Kootwijkerbroekers zitting hebben, zich over de inzendingen en maakt een uiteindelijke keuze. Natuurlijk is er voor de winnende naam een aardige attentie beschikbaar.
Mutatiedatum 05/02/2008