Q & I


05/02/2008

Patton en Foundry winnen Internet Telephony award

Patton en Foundry Networks vallen beide in de prijzen bij Internet Telephony Magazine!
Patton Electronics en Foundry Networks
Patton Electronics en Foundry Networks, beide toonaangevende fabrikanten op het gebied van respectievelijk netwerk access oplossingen en enterprise switching en routing hebben de afgelopen maand beiden een award gekregen van Internet Telephony Magazine. Dit blad, wat gezien wordt als authoriteit op het gebied van VoIP en IP telefonie, reikt regelmatig awards uit aan fabrikanten met innovatieve VoIP oplossingen.

Patton Electronics kreeg dit product-of-the-year award voor haar SmartNode Digital Adapater(S-DTA), een VoIP ISDN gateway die kan samenwerken met alle bekende IP PABX fabrikanten.

Foundry Networks ontving een soortgelijk award voor haar FastIron GS series switches, met name door de flexibiliteit van dit product door de ondersteuning van 10/100/1000 en 10.000 Mbps, maar ook door de ondersteuning van Power-over-Ethernet(PoE) en de mogelijkheid power supply redundantie toe te voegen.

Meer informatie op:
http://www.patton.com/company/newsrelease.asp?id=1148 en op http://www.foundrynet.com/company/newsroom/pr/2008/01-07-2008.html