Ingezonden persbericht


Persbericht

Speciale brillenglazen kunnen verkeersongelukken voorkomen

Beter zicht in alle weersomstandigheden

Schittering op een nat wegdek, mist, sneeuw of een felle laaghangende zon kunnen verkeersongelukken veroorzaken. Deze weersomstandigheden belemmeren in ernstige mate het zicht en daarmee de veiligheid op de weg. De fabrikant van de meest aanbevolen meekleurende brillenglazen ter wereld komt nu met een veilige 3-in-1 oplossing.

Transitions Optical ontwikkelde samen met Younger Optics een speciale lijn brillenglazen voor de automobilist. Deze DriveWear(TM) brillenglazen zijn gepolariseerd en meekleurend en bieden onder alle omstandigheden goed en rustig zicht. De brillenglazen zijn ook zonder sterkte te gebruiken. Het betekent een doorbraak voor automobilisten wereldwijd.

In tegenstelling tot conventionele meekleurende brillenglazen, kleuren DriveWear brillenglazen ook op achter de voorruit van de auto. Daarnaast bevat het glas filters om hinderlijke schitteringen te elimineren en UV-straling te weren. De glazen spelen in op verschillende omstandigheden die een automobilist tegenkomt. Met deze brillenglazen heeft men een mist-, regen- en zonnebril in één montuur.

Gevaarlijk winter-weer
De laag hangende winterzon verblindt automobilisten. Je gaat knijpen met je ogen. Je ogen worden sneller moe, het reactievermogen neemt af. Het is aangetoond dat een bril voorzien van DriveWear brillenglazen veel leed kan voorkomen. De brillen zijn net zo goed buiten te gebruiken, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor buitensporten zoals skieën, snowboarden, vissen, klimmen en wielrennen.

Drivewear glazen zijn verkrijgbaar bij de betere opticien en kunnen in elk gewenst merk montuur worden geplaatst.

Over Transitions
Transitions Optical, met hoofdkantoor in Pinellas Park, Florida, Verenigde Staten, was in 1990 het eerste bedrijf dat met succes een meekleurend brillenglas van kunststof in de handel bracht. Transitions Optical is een vooraanstaande leverancier aan optiekfabrikanten van meekleurende producten. Het bedrijf beschikt over uiterst geavanceerde technologie voor productie van meekleurende brillenglazen en bezit een uitgebreide collectie brillenglasvarianten, materialen en merknamen. Transitions® brillenglazen zijn wereldwijd de meest aanbevolen meekleurende brillenglazen.

www.drivewearlens.com of www.transitions.com

Voor meer informatie en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met GCI Holland, Natasja Wielandt, 020-6768666, nwielandt@gci.nl