Belbios.nl, Zideo.nl en TrickMasters.com kiezen voor mediasquares


AMSTERDAM, 20080205 -- Mediasquares - de branding unit van ad pepper media - heeft haar portfolio onlangs uitgebreid met de nieuwe website partners Belbios.nl, Zideo.nl en TrickMasters.com

Het online advertising verkoopkantoor mediasquares heeft onlangs haar portfolio uitgebreid met een aantal nieuwe website partners. Mediasquares heeft begin 2007 de deuren geopend van een nieuw kantoor in Amsterdam. Het van oorsprong Duitse verkoopkantoor voor online advertising maakt sinds 2002 een stormachtige ontwik-keling door, en heeft inmiddels kantoren in Amsterdam, Hamburg, Düsseldorf en Parijs.

Belbios.nl is al jaren één van de grootste sites in Nederland op filmgebied. Het is niet alleen mogelijk om de meest actuele (landelijke) bioscoopagenda te raadplegen, maar ook om kaartjes te reserveren bij zo'n beetje alle bios-copen in Nederland. Daarnaast biedt Belbios elke week de nieuwste film-premières, nieuws, trailers en filminformatie.

Zideo.nl is een platform dat inspeelt op de huidige groeiende trend van vi-deosharing. Op dit videosharing netwerk worden maandelijks ruim 1.500.000 video's gepubliceerd en bekeken.

TrickMasters.com is een wereldwijde straatvoetbal community, ontwikkeld in samenwerking met Edgar Davids. Deze video community biedt voetbal-lers in meer dan 70 landen een online podium. Je kunt er een profiel aan-maken, video's uploaden in de TrickMasters competitie of anderen uitdagen in een zelf opgezette `Quick Battle'.

Mediasquares gaat in het komende jaar op zoek naar nieuwe toonaange-vende (inter)nationale websites voorzien van kwalitatieve content en een sterke merknaam om haar portfolio verder te versterken. De opzet is niet het lanceren van een nieuw online advertising netwerk, maar het bijeen-brengen van enkele kwalitatieve premium websites en deze exclusief aan te bieden bij adverteerders.





Ingezonden persbericht