Ingezonden persbericht


Published: 08:25 05.02.2008 GMT+1 /HUGIN /Source: Qurius N.V. /AEX: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Nieuwe Qurius website markeert voltooiing rebranding

5 februari 2008 - Vandaag lanceert Qurius zijn nieuwe internationale website: een mijlpaal in de rebranding van alle internationale vestigingen. In alle landen manifesteren de operaties zich inmiddels naar klanten en medewerkers onder de naam 'Qurius'. Daarbij beschikken alle Europese operaties nu tevens over hun eigen lokale Qurius website in een herkenbare, identieke vormgeving. De Nederlandse URL blijft www.qurius.nl. De nieuwe Europese corporate website is te vinden onder www.qurius.com.

Gedeelde content, lokale expertise
De nieuwe website vervangt in totaal de 6 sites van de verschillende voormalige landenoperaties die inmiddels naar één Qurius organisatie geïntegreerd zijn. Qurius Advanced Solutions ontwikkelde de website in Microsoft Office SharePoint. Qurius is hiermee in staat de Europese strategie uniform uit te dragen en tegelijkertijd dankzij de lokale content de specifieke markten op de juiste manier te bedienen.

Einde bericht

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft op dit moment 105.432.619 aandelen uitstaan. Qurius is door Microsoft benoemd tot wereldwijde Microsoft Dynamics Partner of the Year 2007. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

Contact
Qurius, Suzanne Schaapman: tel. +31 (0)418 683 500 of s.schaapman@qurius.com.

Bezoek onze website: http://www.qurius.nl